GURME TARİFLER

Hindili Bulgur Pilavı Tarifi

4 adet hindi boyun
2 su bardağı Gökbayrak İri Pilavlık Bulgur
8 su bardağı kaynar su
Tuz
Tereyağ

1. Hindi etlerin 5 dakika susuz yağsız tavada hafif çevirin.
2. Üzerine 8 su bardağı kaynar su ve 1 tatlı kaşığı tuz ilave edin. 45-50 dakika kadar kısık ateşte pişirin. 3. Süzdüğünüz 2 su bardağı Gökbayrak İri Pilavlık Bulguru tencereye ekleyip karıştırın; kısık ateşte pişirin.
4. Biraz demlendikten sonra servise hazır demektir.
5. Üzerine eritmiş olduğumuz tereyağını gezdirelim.

Afiyet olsun…

Tüm Tarifler
Mimarsinan mah. Çatalca yolu cad. No:603 kapı no:1
Büyükçekmece / istanbul
Telefon +90 212 672 54 00 pbx.
Cep Telefonu +90 533 691 34 15
Faks +90 212 672 12 19
GÖKBAYRAK GIDA MAD. A.Ş. © 2020Gizlilik PolitikasıKullanım Şartları Maya