GURME TARİFLER
Nohut Püresi

• 2 Bardak Nohut
• 2 Soğan
• 3 Diş Sarımsak
• 1 Çay kaşığı Zeytinyağı
• Tuz, Karabiber

Nohutları en az 12 saat suda bekletin. Bol suda haşlayıp süzün. Küp doğranmış soğanları ve sarımsakları biraz kavurup Nohutları ilave edin. Üzerine örtecek kadar su koyarak Nohutlar dağılana kadar pişirin ve blenderden veya süzgeçten geçirerek püre haline getirin. Bu Nohut püresini her türlü deniz mahsulünün yanında sıcak veya soğuk servis edebilirsiniz, karidese çok yakışıyor.

Tüm Tarifler
Koza Mah. 1676. Sok. No:4
34538 Esenyurt, İSTANBUL.
Telefon +90 212 672 54 00 pbx.
Cep Telefonu +90 533 691 34 15
Faks +90 212 672 12 19
GÖKBAYRAK GIDA MAD. A.Ş. © 2020