GURME TARİFLER

Nohut Püresi

• 2 Bardak Nohut
• 2 Soğan
• 3 Diş Sarımsak
• 1 Çay kaşığı Zeytinyağı
• Tuz, Karabiber

Nohutları en az 12 saat suda bekletin. Bol suda haşlayıp süzün. Küp doğranmış soğanları ve sarımsakları biraz kavurup Nohutları ilave edin. Üzerine örtecek kadar su koyarak Nohutlar dağılana kadar pişirin ve blenderden veya süzgeçten geçirerek püre haline getirin. Bu Nohut püresini her türlü deniz mahsulünün yanında sıcak veya soğuk servis edebilirsiniz, karidese çok yakışıyor.

Tüm Tarifler
Mimarsinan mah. Çatalca yolu cad. No:603 kapı no:2
Büyükçekmece / istanbul
Telefon +90 212 672 54 00 pbx.
Cep Telefonu +90 532 227 12 34
Faks
GÖKBAYRAK GIDA MAD. A.Ş. © 2020Gizlilik PolitikasıKullanım Şartları Maya