Kuru İç Bakla
İç Kırık Kuru Bakla
500 g
Ürünlerimiz Gökbayrak tesislerinde el değmeden paketlenmiştir.
Besin Değerleri
Gökbayrak farkı ile, size ve ailenize nefis yemek tarifleri Gurme Tarifler
Enerji ve Besin
Değerleri Tablosu
Enerji ve Besin Öğeleri
Birim
100g için*
Enerji
(kj ve kcal)
1351 /323
Yağ
(g)
1,6
- Doymuş Yağ
(g)
0,7
Karbonhidrat
(g)
47
- Şekerler
(g)
2,3
Lif
(g)
15
Protein
(g)
23
Tuz **
(g)
0,06
*100 g pişmemiş ürüne ait değerlerdir. ** İlave tuz içermez. Bildirilen tuz miktarı ürünün doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır. Değerler www.turkomp.gov.tr(version1.0)' dan alınmıştır (Doymuş yağ hariç). Detaylı gıda kompozisyonu için aşağıdaki linki tıklayınız.
Detaylı Bilgi

Kuru İç Bakla

Ege  Bölgesi ‘nden  temin edilen kuru iç bakla, Gökbayrak firmasının tüketicileri için paketlediği çok özel bir üründür.

Kuru iç bakla, taze baklaya göre daha besleyicidir.

Kuru iç baklanın hasat zamanı haziran ayında başlar.

Kuru iç bakla genellikle fava yapımında kullanılır. Yaz döneminde böcek yenikli tanelerde artış olur ama bunun tüketim açısından herhangi bir zararı yoktur. Serin ve rutubetsiz ortamda, mümkünse bez torbada saklanmalıdır. İç baklanın alerji riski  dolayısıyla bebek beslenmesinde kullanılması tavsiye edilmez .

Kuru İç Bakla Tarifleri
Mimarsinan mah. Çatalca yolu cad. No:603 kapı no:2
Büyükçekmece / istanbul
Telefon +90 212 672 54 00 pbx.
Cep Telefonu +90 532 227 12 34
Faks
GÖKBAYRAK GIDA MAD. A.Ş. © 2020Gizlilik PolitikasıKullanım Şartları Maya