Dermason Kuru Fasulye
Boy : 8 mm -8,5 mm civarı
II.Derce
1 kg, 2,5 kg, 25 kg
Ürünlerimiz Gökbayrak tesislerinde el değmeden paketlenmiştir.
Besin Değerleri
Gökbayrak farkı ile, size ve ailenize nefis yemek tarifleri Gurme Tarifler
Enerji ve Besin
Değerleri Tablosu
Enerji ve Besin Öğeleri
Birim
100g için*
Enerji
(kj ve kcal)
1 176 / 281
Yağ
(g)
1,4
- Doymuş Yağ
(g)
1
Karbonhidrat
(g)
29
- Şekerler
(g)
3,6
Lif
(g)
32
Protein
(g)
22
Tuz **
(g)
0,04
*100 g pişmemiş ürüne ait değerlerdir. ** İlave tuz içermez. Bildirilen tuz miktarı ürünün doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır. Değerler www.turkomp.gov.tr(version1.0)' dan alınmıştır (Doymuş yağ hariç). Detaylı gıda kompozisyonu için aşağıdaki linki tıklayınız.
Detaylı Bilgi

Baklagiller (Leguminosae) familyasından Phaseolus vulgaris L. ve Phaseolus   coccineus syn. Phaseolus multiflorus L. türüne giren kültür bitkilerinin kurutulmuş taneleridir.

Gökbayrak  kuru fasulye  olarak  pişme kalitesi ve lezzeti bakımından “Dermason “çeşidi tercih etmektedir. Bu çeşide giren kuru fasulyeler beyaz renkte, dolgunca yassı (basık) şekilli olup bir uçları düz, diğer uçları yuvarlak yapıda ve genellikle büyük tanelidir.

Ülkemizde en fazla kuru fasulye üretimi yapılan iller; Konya, Karaman, Nevşehir, Niğde, Erzincan, Kahramanmaraş, Aksaray, Balıkesir, Gümüşhane, Kütahya ve Samsun’dur. Bu illerin üretimi toplam üretimin %76.9‘unu oluşturmaktadır.

Mimarsinan mah. Çatalca yolu cad. No:603 kapı no:2
Büyükçekmece / istanbul
Telefon +90 212 672 54 00 pbx.
Cep Telefonu +90 532 227 12 34
Faks
GÖKBAYRAK GIDA MAD. A.Ş. © 2020Gizlilik PolitikasıKullanım Şartları Maya